Team Transitie Methode

 

Verhoog je teameffectiviteit met de Team Transitie Methode

Deze methode is erop gericht om de vaardigheden persoonlijk leiderschap, stijlflexibiliteit, dialoog vaardigheden en het geven- en ontvangen van feedback verder te ontwikkelen. Deze vaardigheden stellen alle teamleden in staat om een hulpvraag te durven stellen en om teamdoelen na te streven. Met de Team Transitie Methode haal je maximaal rendement uit je team en zal de curve van succes flink stijgen!

 

Wat levert deelname op

De Team Transitie Methode is erop gericht om de vaardigheden persoonlijk leiderschap, stijlflexibiliteit, dialoogvaardigheden en het geven en ontvangen van feedback verder te ontwikkelen. Deze vaardigheden stellen alle teamleden in staat om een hulpvraag te stellen en om teamdoelen na te streven. Dit resulteert in een plek waar veel ruimte is voor reflectie en groei. Bewustwording rondom het teamtalent en -ontwikkelpunten is hierdoor mogelijk.

 

Doelgroep

Team Transitie Methode is bedoeld voor elk team op elk niveau. Het is ook zeer geschikt voor zelfsturende of agile werkende teams.

 

Locatie en investering

De methode kan op de eigen locatie gefaciliteerd worden en indien gewenst op een externe inspirerende locatie. 

De kosten voor het gebruik van de methode bedragen € 490,- per team. De kosten voor de facilitator bedragen € 980,- per dagdeel. Kosten zijn exclusief 21% btw, reiskosten en eventuele zaalhuur.