Samenwerkingspartners  

 

Veer-Krachtige Ouders

Ervaringsdeskundige professionals voor ouders die geen roze wolk hebben gekend. www.veerkrachtigeouders.nl

 


Samen Sterk Werk 

Samen Sterk Werk richt zich met name op het bedrijfsleven. "Goed werkgeverschap" is een belangrijk item. Het verbeteren van de leefstijl, inzicht krijgen in de fysieke en mentale gesteldheid leidt tot een betere organisatie en levenskwaliteit van medewerkers. Projectteam Midden Nederland, zie www.samensterkwerkmiddennederland.nl

 


ToP programma prematuren

Het ToP programma wordt aangeboden voor baby’s die zijn geboren voor 32 weken zwangerschap of met een geboortegewicht onder de 1500 gram. Een van onze doelen is om de contacten met ToP therapeuten door heel Nederland uit te breiden om door middel van voorlichting en samenwerking onze krachten te kunnen bundelen.

 

ToP opleiding 2020-2021

Voor de ToP opleiding leergang 2020-2021 is aan Veer-Krachtige Ouders gevraagd om twee lessen te verzorgen waarbij de belevingswereld van de ouders centraal staat. De thema's die wij in de lessen gaan behandelen:

1. Transitie naar ouderschap als je baby veel te vroeg geboren wordt

2. Ervaringen van ouders in de periode na thuiskomst uit het ziekenhuis en de eerste maanden thuis


Samenwerking met het WKZ op het gebied van workshops, symposia & informatie voor ouders. Nadere programma's in ontwikkeling.

Sinds maart 2020 neem ik deel aan de Ouderraad van het WKZ.


Elly Godijn

www.godijnpublishing.nl

 

Na het lezen van dit indrukwekkende boek ben ik in contact gekomen met Elly. We delen veel ervaringen en hebben ook dezelfde missie. Wat mooi en bijzonder. Met Veer-Krachtige Ouders hebben we een aantal initiatieven ontwikkeld waarbij we ook graag samen willen werken met Elly. 

 

BLAUW GRAS

“Blauw Gras” vertelt het verhaal van een moeder die een meisje krijgt van 700 gram, 15 weken te vroeg geboren en met een slechte levensverwachting. Het verhaal van kracht, hoop, bewustwording en een te bewandelen pad met een gouden randje …

 

Ze zeggen dat het gras groen is.
Wij lopen op blauw gras.

 

Lotus weet met “haar ongelofelijke zijn” de medici en  de wereld om haar heen te verbazen.


ToP programma

Het ToP programma wordt aangeboden voor baby’s die zijn geboren voor 32 weken zwangerschap of met een geboortegewicht onder de 1500 gram. De fysiotherapeuten  van de Praktijk voor kinderfysiotherapie regio Vleuten bieden onder andere  maatwerk met dit ToP programma https://kinderfysiotherapievleuten.nl/top-programma/.