Samenwerking

 

 

Samenwerking en krachten bundelen vind ik belangrijk en waardevol. Samen bereiken we immers meer.  

 

Veer-Krachtige Ouders

Ervaringsdeskundige professionals voor ouders die geen roze wolk hebben gekend. www.veerkrachtigeouders.nl

 

Samen Sterk Werk 

Samen Sterk Werk richt zich met name op het bedrijfsleven. "Goed werkgeverschap is een belangrijk item in het bedrijfsleven. Het verbeteren van de leefstijl, inzicht krijgen in de fysieke gesteldheid, gezondheid, vitaliteit en duurzaamheid leidt tot een betere organisatie en vitaliteit van medewerkers". Samen Sterk Werk zal zich richten op het persoonlijke ontwikkelingsstuk, https://samensterkwerk.nl

 

 

 

Samenwerking met het WKZ op het gebied van workshops & symposia, informatie voor ouders en nadere programma's in ontwikkeling.

 

 

Elly Godijn

www.godijnpublishing.nl

 

Na het lezen van dit indrukwekkende boek ben ik in contact gekomen met Elly. We delen veel ervaringen en hebben ook dezelfde missie. Wat mooi en bijzonder. Met Veer-Krachtige Ouders hebben we een aantal initiatieven ontwikkeld waarbij we ook graag samen willen werken met Elly. 

 

BLAUW GRAS

“Blauw Gras” vertelt het verhaal van een moeder die een meisje krijgt van 700 gram, 15 weken te vroeg geboren en met een slechte levensverwachting. Het verhaal van kracht, hoop, bewustwording en een te bewandelen pad met een gouden randje …

 

Ze zeggen dat het gras groen is.
Wij lopen op blauw gras.

 

Lotus weet met “haar ongelofelijke zijn” de medici en  de wereld om haar heen te verbazen.

 

ToP programma

Het ToP programma wordt aangeboden voor baby’s die zijn geboren voor 32 weken zwangerschap of met een geboortegewicht onder de 1500 gram. De fysiotherapeuten  van de Praktijk voor kinderfysiotherapie regio Vleuten bieden onder andere  maatwerk met dit ToP programma https://kinderfysiotherapievleuten.nl/top-programma/.